• Language switcher

Välj 118 för att göra Kyrkslätt bäst att bo i

Kyrkslätt bör fokusera på att bli den bästa kommunen i Nyland att bo i. Vi har redan naturen, skärgården, det ypperliga läget och en bra gemenskap. Många saker borde dock göras för att det skall vara LÄTT I KYRKSLÄTT. Vi bör ser till att de som inte kan reda sig helt själva, barnen, ungdomen och åldringarna, har det så lätt som möjligt, så har även de vuxna i arbetslivet där emellan det bra.

Kollektivtrafikens kvalitet och omfång också utanför Kyrkslätt centrum, samma dagis för alla oberoende av hur många syskon det finns hemma, skolresor som klart understiger de lagstagdade maximilängderna, högre ambitionsnivå och bättre resursering för skolorna är en bra början. Lägg till förbättrad effektivitet och ordentlig transparens i beslutsfattandet – en ‘sense of urgency’ och en målsättning om att bli bäst, så har vi en verkligt bra början.

  • Jag har fyra barn som går eller har gått i dagis eller skola i Kyrkslätt – jag har vikarierat i lågstadie, jag har forskat, byggt upp egna kurser och undervisat vid Svenska handelshögskolan.
  • Jag har upplevt försämringen HRT medförde för kollektivtrafiken både själv och via barnen – jag har jobbat 13 år med konkurrensutsättning och inköp av tjänster, jag har genom konkurrensutsättningarna sparat min arbetsgivare den egna kostnaden många gånger om, och skapat egna tjänster på basen av de inköpta tjänsterna som gjort livet lättare för tusentals kunder, jag vet hur förhandla och ställa upp kvalitetskrav ur den inköpande partens synvinkel.
  • Jag har behövt kommunens respons och beslut och fått dåliga svar eller sena svar efter ett år av påminnelser, jag har behövt kommunens sociala tjänster och fått kalla handen eller grov inkompetens – jag är van att skriftligen ställa företag eller myndigheter till svars för felbeslut pga ansvarslöshet, inkompetens eller arrogans och har vunnit ett antal tvister.

Välj 118 för att få tillgång till min erfarenhet, kunskap och ‘sense of urgency’ i det kommunala beslutsfattandet!

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.