Ängeln-Rafael uppfödare av sibiriska katter

FI*Ängeln-Rafael är en finländsk uppfödare av sibiriska katter. Vi är registrerade hos det finländska raskattförbundet Suomen Kissaliitto ry och via dem hör vi till FIFe, The Fédération Internationale Féline. Vi har förbundit oss att följa deras regler.

Den sibiriska katten är en social, människotillgiven, lugn och mild kattras, som lämpar sig väl både för utställningshobby och att bara vara med familjen. Katterna är mycket sociala och tycker om att vistas bland både vuxna som barn. Den sibiriska kattrasen lämpar sig även för familjer var det från tidigare redan finns katter, hundar eller andra dylika djur.

En märkbar fördel med rasen är att den är känd för att inte vanligen förorsaka allergiska reaktioner. I vår familj är flera allergiska, men ingen har fått några som helst reaktioner av Izabella. Alla är dock individer så ingen absolut garanti kan givas. Om man vet sig vara allergisk och vill prova om man får en reaktion, är man välkommen att komma och prova.

Våra nyaste uppdateringar hittar du vår Ängeln-Rafael Facebook-sida.
Hör gärna av dig,  primärt via vår Facebook-sidas Messenger!

Mera information om rasen hittar man bl.a. härifrån: http://www.sibiriskkatt.se/sibirisk-katt och https://fi.wikipedia.org/wiki/Siperiankissa (FI)

Senaste kullen:

Share

Comments are closed.