• Language switcher

Politiker?

Det har varit den kanske vanligaste responsen då jag berättat åt vänner att jag har beslutat kandidera i kommunalvalet i april 2017 för SFP. Nej, har mitt svar varit, kanske aningen felaktigt, men för att klargöra poängen: jag siktar inte på att bli politiker i ordets karriärbemärkelse, jag siktar inte på att hoppa över från det privata näringslivet till det offentligas tjänst.

Men, som relativt nyinflyttad Kyrkslätts-bo med fyra barn och fru, boende i ett egnahemshus utanför ett av kommunens bosättningscentra som även det ligger utanför centrala Kyrkslätt (Masaby) har jag stött på ett och annat som jag har upplevt som inte helt optimalt.

SOTE-förnyelsen och Winellska skolans inneluft är på den allmänna agenda, som så många andra ärenden. På dessa sidor för jag fram speciellt sådana olägenheter, sådana som kommit mig emot i vår vardag, eller som av annan orsak har fått mig att reagera. På kommunens agenda finns tusentals andra ärenden, endel större, andra mindre i omfattning, som jag inte har någon desto mera insatt åsikt om på förhand.

Men släng en utmaning, be mig om en åsikt om ett ärende Du uppfattat skulle behöva mera eller annan sorts handläggning och prioritet, så ser jag vad jag kan göra för att sätta mig in i saken.

Mail: bjorn@bjornelfstrom.com

Läs om mina fokusområden.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.